Categorii

luni, 11 mai 2015

Scapa de frica de abordari ( PARTEA 2 )

Esti gata pentru partea a 2a? 

Daca nu ai citi inca partea 1 o poti citi de aici .

Nu citi acest articol pana nu ai citi partea 1 si ai aplicato , nu-ti fie sila te rog, o sa te coste, treaba ta ....



Partea 1 am dedicato Expre introvertitilor care nu au abordat niciodata o fata, partea a 2a o  dedic celor care au abordat deja dar pe drum si-au pierdut curajul din nou si nustiu care e solutia, e f simplu.


Faza e simpla, si adevarul la fel, cu toate ca ai facut cateva abordari la viata ta, frica ti-a reaparut si nustii care e motivul, ei bine am sa-ti raspund: ORGOLIUL.

Te crezi un mare PUA , GURU al Seductiei , te minti ca esti foarte foarte BUN in Seductie iar acum frica de a fi refuzat e De 2 ori mai mare, nu numai ca vei fi refuzat de tipa respectiva, dar in PLUS! ti-e frica Inconstient ca ti se va spulbera credinta ca tu esti vreon expert al SeducTiunii.

Nu e vina ta, e vina industriei de Seductie din Romania, am sa fac in articolul viitor toate plangerile mele despre Seductia din Romania.

Dar revenind la treaba, care e Solutia?

E foarte simplu.


Fiiiiiiii sincer cu tine in plm si lasa orgoliul deoparte , dute si abordeaza indiferent de rezultat, citeste primul articol.


Acceptati gradul oricare ar fi ala, e cel mai bun, pentru ca tu esti asa, si nu-ti pasa daca vreun tampit labar trist te considera important ca ai t vreo pizda sau nu, tot ce conteaza pentru tine e sa te cunosti si sa te pretuiesti la orice valoare esti.

Avand in vedere ca ai mai facut abordardari stii cum sa scapi de frica acea, doar ca nu stiai ce te omoara, si inca ceva , Daca simti frica de abordari nu inseamna ca esti Incepator in Seductia, inseamna ca esti OM, crezi ca mystery sau nustiu cine nu simte frica? Te rog...

Si tu o simti, si el o simte, si orice fata/femeie ai aborda o simte, toti o simtim suntem oameni, important e cum trecem peste.

Sper ca ai citit si articolul 1 si ai sa stii cum.

Drum bun si succes in viata, apropo vreau sa inchei cu un citat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu