Categorii

vineri, 8 mai 2015

Low Energy, Frame Control, Indifference si absolut tot ce iti doresti.



Inainte luam carti de la bibloteca si imi lua cam 2-3 saptamani sa termin o carte, faceam abordari putine si multe altele din cauza energiei scazute.

Vreau sa scriu ceva ce am descoperit care te va schimba DEFINITV (in bine).

O putere asa de uimitoare care are efect chiar dupa 2-3 zile, ai sa fii intr-o stare de progres continu, ai sa te simti uimitor, ca un BOSS cel mai bun  si important om din lume.

Odata ce am descoperit asta, puteam citi carti in 30 de minute 90 de pagini, abordari, luam numere usor, te va schimba radical.

In primul rand.

Importanta

Vreau ca de acum sa te crezi cel mai important om din lume, de parca ai fi o Celebrite, domnul Mr Popularite, toti oamenii tin la tine, te iubesc, sunt fericiti sa te vada, esti fericit sa ii vezi, iti place sa ii faci sa se simta fericiti si importanti, ei te respecta f mult si tu pe iei.

Am citit in cartea Allan & Barbara PLEASE - Abilitati de comunicare ( o carte pe care o recomand ) ca toti oamenii isi doresc sa fie importanti, importanta e o boala mai rea ca foamea si dragostea , nui pot zice boala, e un sistem dupa care functioneaza omenirea.

Cand mananci pofta de mancare dispare.
Cand bei, setea dispare.
Cand te indragostesti daca ajungi sa ai acea fata, dupa un timp si dragostea dispare.
Dar importanta?

Importanta NU, cu cat iesti mai important cu atat iti doresti sa fii si mai important.

Un pont bun ca sa ii faci pe ceilalti sa te placa e sa ii faci pe ceilalti sa creada ca tu ii consideri mai importanti ca tine, prin complimente(repet COMPLIMENTE, nu LINGUSEALA).

Compliment: Sa ii spui ceva ce el nu stia.
Linguseala: Sa ii spui ceva ce el stie deja si a mai auzito de multe ori.

Gasiti mai multe in cartea recomandata de mine.

Revenind la subiect vreau sa va spun ca de acum sa va credeti cei mai importanti, nu aveti nevoie sa va considere cineva important pentru ca siti deja ca sunteti SUPER importanti, niste celebritati.



Sport

Nu ma refer la sala, ma refer acasa, sau unde puteti, daca puteti la sala SI mai bine, orice tip de miscare Fizica e bine venita, Sportul din nou secreta Testosteron care te va face sa te simti si mai bine.

Nu mai zic de endorfine si forma fizica care ti-o da.

Deci gasiti orice scuza ca sa faceti miscare, nu neapart gym sau fitness, puteti sa va duceti chiar si la dans, jogging, inot, football , orice scuza ca sa faceti miscare ZILNIC.




Fara Masturbare

Incercati sa acceptati provocari, fara masturbare timp de 30 de zile sau orice tip de provocare, sau masturbativa doar odata la 1 saptamana, sau cat de putin puteti voi.

Masturbarea omoara testosteronul, o sa vedeti din studiile mele cand incepi sa NU te mai masturbezi o sa ai feelinguri de: Indiferenta, o sa te simti ca un boss, o sa fii plin de energie si multe altele.

Si asta doar se intampla chiar dupa 2-3 dupa ce te opresti din masturbat.

E cea mai tare senzatie, si nu o poti simti si intelege decat daca o experimentezi si tu.



Rezumat

1. Credete cel mai important om din lume, o celebritate care ii face fericiti pe toti si toti sunt fericiti sa te vada.
2. Miscare fizica in fiecare zi.
3. Fara masturbare.


Toate aceste 3 combinatii iti vor da o putere asa de mare si o senzatie grozava.

Incearcale si revino cu un coment, spunemi ce parere ai.

PS: Scuzama pentru modul cum am scris in acest articol, momentan unde scriu acest articol sunt la bibloteca si timpul e pe expirate, mam grabit, dar o sa corectez cand voi avea timp.

O zi frumoasa.

/Xoaf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu